lördag 6 februari 2010

Jag kom ihåg men glömde ..

Haha , ja som rubriken säger så kom jag ihåg kameran men jag glömde att ta kort . Typiskt mig . Det var jättetrevligt med ljusparty och det var skönt och komma ut en sväng . Nu ska jag till och med bjuda hem till party hemma hos mig . Alla som vill komma är välkomna , hojta bara till om ni är sugna . Den 12 mars , här i lindås . (det går att beställa saker på partyt och betala den 25:e)

Nu är vi hemma jag och Vidar iaf , och vi kollar på tre kronor. Ja de gamla serien som gick för hundra år sen , den sitter jag och tittar på . Det är faktiskt lite kult minsann . Följde ni tre kronor när det gick ? 


Andreas är inte hemma , han begav sig på fest , och vi är ensamma hemma jag och Vidar . Skiiitdrygt men jag har ju min älskade gosse och mysa med , och så vovven såklart . Coca cola köpte jag påvägen hem också , så jag klarar mig en stund iaf . Ska försöka hinna hänga lite tvätt sen också , antar att min make inte gjort det och tvätten hänger då inte sig själv tyvärr .

Gästbloggerskan är presenterad och jag hoppas hon skickar sin historia redan imorgon , för det ska minsann bli intressant och läsa . Håll ögonen öppna , och prenumerera gärna på bloggen . Follow En livshistoria

Nu fortsätter jag kolla på tre kronor , hejsvejs !




3 st tycker till:

Emma sa...

Lite fel datum bara 12e har man inga pengar direkt synd, dom komemr ju den 18e annars hade jag kommit...

mvh emma

Emma sa...

Vilken tid den 12e så kan du skriva upp att jag kommer för det var jätte länge sen jag var på ljusparty och Eddie han får hänga med...

mvh emma

Emma sa...

Mamma undrade om man fick hem nån broschyr eller nått innan för hon ville beställa nått ljus...

mvh emma