måndag 8 februari 2010

Två år i lyckans tecken .


För två år sen i början av denna månaden hade jag gett upp hoppet om det mesta . Jag mådde inge vidare alls , jag ville egentligen bara försvinna från det mesta . Det kändes inte som att någonting skulle förändras till det bättre . Men .. det gjorde det ju.

För två år sen detta datumet åkte jag till Andreas på vår första dejt . Jag kunde inte göra någonting utan att ha alkohol i kroppen , jag mådde inge vidare alls , men jag bestämde mig trots allt det att åka till Andreas och detta gjorde jag nykter dessutom. Konstigt nog så kände jag mig lugn inför detta mötet , jag vet inte varför det kändes bara bra . Jag minns dagen som om den vore igår .
Han bjöd på fläskfilé och kroketter , och vi kollade på film , bee movie ! :) haha .

Det var meningen att vi skulle umgås den helgen och sen skulle jag åka hem . Det gjorde jag aldrig , jag åkte inte hem . Det blev att jag blev kvar hos Andreas och jag hänger kvar vid honom ännu , det låter ganska knäppt men så var det faktiskt . 

 

Vi har genomlidit saker som jag troligtvis inte klarat av ensam , du har stått vid min sida vad som än hänt . Vi har alltid kunnat lita på varandra och alltid har vi kunnat ha roligt tillsammans . Vi har varit iväg om somrarna och både busat och myst . Jag hoppas innerligt att det ska bli massor av sommrar tillsammans . Jag vill dela HELA mitt liv tillsammans med dig Andreas , hoppas verkligen du vet det .



Han har gett mig den allra finaste gåva man någonsin kan få , och detta är vår underbara son Vidar . Jag är den lyckligaste människa som gått i ett par skor . Som har en fantastisk familj .

Tack älskling för dessa två åren , lovar du att ge mig 100 sådana till ?


3 st tycker till:

emelie sa...

naw grattis till er :)

Lucifer sa...

Du är så underbart vacker min sköna=) Älskar dig så mycket=)Vi kommer leva många lyckliga år tillsammans! Puss

Melissa - Vincents Mamma sa...

vilka fina tatueringar :)