fredag 5 februari 2010

Vildsvinsleverans

Godmorgon allesammans !
Idag kom vårt och grannens vildsvin som vi beställt. Det ska bli gott med en vildsvinsmiddag ikväll . Nu låter jag som värsta skogshuggaren , haha . En hel gris minsann , tror den var på 25 kilo eller något . Jensen har tagit med sig den för att stycka upp den hemma hos sina föräldrar , för den kom bara grovstyckad :) Haha . Usch det låter brutalt . Hur som helst så ska jag bara äta det iaf .

Det är pga av grisleveransen jag är vaken tidigt (9 eller nått ;)) annars hade jag nog sovit ett bra tag till , men det behövs verkligen något som får upp mig om mornarna , Jag tyckte jag var duktig för ett par veckor sen när jag var uppe innan nio i flera dagar :) Man känner att man får lite solljus på sig innan den försvinner .

Jag ska slänga in lite bilder på Vidar idag tror jag , och bilder från min garderobsrensning . Jag vet inte om det blev bättre direkt . Lite kanske . Jag ska lägga ut lite saker på tradera också , kläder som aldrig är använda eller bara använda en gång eller så. Ni får hålla utkik . Det kanske är något som passar er . Länkar kommer upp här på bloggen när jag fått in annonserna .

Vad händer där ute ?  



4 st tycker till:

Liw sa...

Gillar att du ska få ett svin ;-)

Jag hoppas hon bara är i en tillväxtperiod eller har lite ont i magen, ska köpa sempers magdroppar idag får se om de hjälper :-)
kram

Emma sa...

Kollade på videon han är så söt, vad många namn ni hade på han vi skulle haft ett till på Eddie men vågade inte alla sa nej till det.. Vildsvin det gillar min kille men jag tycker det är äckligt...

Ha en fortsatt solig dag får vi hoppas...

mvh emma

Emma sa...

Min kille ville ha in Medusa med och jag ville ha Karlsson eftersom jag heter det.. Thony hade hört att han skulle heta Lucifer i förnamn men så blev det inte då..

Ha en bra dag...

mvh emma

Liw sa...

Haha, det har du rätt i, vem orkar det mitt inatten. kanske kan prova om hon blir så framåt kvällen dock :-)
kram