söndag 31 maj 2009

lite duktig idag med faktiskt..

Jag tog inte ut mig helt igår minsann , jag tvättar lite idag också , och skurat golvet i hallen har jag gjort & bäddat rent i sängen , & till och med bäddat den ! :) haha , det är inte dåligt i detta hemmet minsann , att bädda sängen är överkurs . Men hur många bäddar verkligen sängen egentligen ?

Dessutom har jag fått nog av dessa kattjävlar som är på vår altan , och nu TROR jag iaf att jag gjort det kattsäkert , åtminstone kattsäkrare , jag har satt upp lite tyg och lite grindar och så , tänker inte ge mig in på att försöka förklara hur jag gjort, den som besöker mig får se helt enkelt , :) men smart är jag ibland iaf ! haha ! Nu ska vi se inatt om min kattsäkrade altan verkligen är kattsäkrad , de river ju ut soporna , så jag ska ställa ut en påse sopor inatt & se om de är utdragna imorn . Imorgon ska dessutom jag & mamma skura mitt altangolv , yschannamig vad katterna har äcklat ner det ,och jag vill inte ha det så ! och definitivt inte när vi snart får en bebis .. De pissar ju överallt de där äckliga katterna . så jag hoppas definitivt att min altan nu är fullt säkrad , haha ! återstår att se imorgon !

Mamma satte igång tidigt idag & bakade , så det blev inte så mycketatt hjälpa till där , dessutom har jag haft fullt upp här med allt stohej . :) Det är ju faktiskt mors dag idag , vilket jag faktiskt inte har glömt , så jag får gratta mamma och fika lite med henne kanske ! :D

Faktiskt hittat mig lite nya intressanta bloggar idag att prenumerera på ! :) det gillar vi !

1 st tycker till:

Marina sa...

skura uteplatsen med någor surt, som citron diskmedel eller så, & sen kan du ta en halv citron & smeta runt lite med den med:) katterna HATAR de!