fredag 19 juni 2009

Tänk att jag älskar att umgås med min käraste ..

Det bästa jag vet är kvalitetstid med min underbara älskling , det spelar faktiskt ingen roll vad vi gör bara jag får vara i närheten av honom . Jag har aldrig känt så för en annan människa , det är häftigt . Jag älskar honom mer & mer för varje dag som går , det gör jag verkligen ! Tänk att jag hade sån tur att jag träffade honom , egentligen var det nog ingen tur , för jag tror att vi var menade för varandra , vi var het enkelt gjorda för varandra , det var därför vi träffades just där och just då , och sen blev det vi och det är för att vi är gjorda för varandra som vi är där vi är idag . väntar på det lilla kärleksbarnet & är så lyckligt lottade så det finns inte . Kärleken jag känner till den människan är otrolig , och ganska läskigt egentligen , för jag skulle nog kunna göra vad som helst ! Vi ska nog inte tala om vad vi tillsammans kommer beskydda vårt lilla barn med , det kan nog bli ännu farligare .

hur som helst , jag älskar dej Andreas , och jag älskar att få vara med dig , jag älskar din närhet & jag älskar känslan av att älska dig och jag älskar känslan av bli älskad tillbaka av just dej . Du är underbar , vet du det ?
Vi är gjorda för varandra !

1 st tycker till:

Lucifer sa...

Du är så underbar min vackra=) Ha haft en riktigt härlig dag förutom aporna här jämnt... Älskar dig så otroligt mycket!!!