måndag 24 augusti 2009

En dag "ledigt" från hemmet .. (detta blev ett ganska knäppt inlägg , haha )

med rubriken menar jag att jag har fått helt ledigt från vardagssysslorna som brukar överväga vad man lägger sin tid , utan att man egentligen funderar på det så går man hemma & plockar lite här & lite där . En maskin tvätt åker lätt in utan att man tänker på det , den hängs också upp av något konstigt fenomen & ingen lägger märke till det , inte ens jag själv .
Jag antar att det är en kvinnlig , iaf hos de flesta av oss kvinnor så är det såhär . Kan vi hjälpa det ? nej inte direkt , det bara är så . Rätta mig om jag har fel ..

Jag har ingen energi kvar nu eftersom jag lagt den på att smyga runt & kika på gamla möbler & massa annat bra-ha , de där fyndlådorna är väldigt väldigt "farliga" , man köper gärna en & annan fyndlåda . Eftersom jag får så supermycket idéer när jag kikar runt på sånt gammalt så skulle jag kunna köpa alltihop bara för att det skulle man kunna gör både det ena & det andra med ! :) är det jag som är knäpp , eller är det vanligt ? haha . man kan ju undra !

Jag sitter här nu i sängen & smyger mig in på inredningssidorna , det är nog egentligen inte så konstigt eftersom fantasin & kreativiteten faktiskt flödar . Jag skulle allra helst vilja sätta igång & AVSLUTA tusen projekt , men jag brukar komma så långt att jag tänker dom , inte mer ! möjligtvis att jag kanske påbörjar dom & sen stannar det förståss upp . Det rinner ut i sanden innan jag ens hunnit börja med det ungefär . Är det också bara jag som gör så , eller är det vanligt ? :)

Alla tankar & idéer borde skrivas ner för sen är dom bortglömda , jag ska minsann börja skriva ner mina små fina idéer , även om jag själv inte kan sätta de till verket så kanske jag kan dela med mig av dom . Det är ju så att även jag måste inse mina begränsnigar :) så många idéer kan jag ju "ge bort" till er , eller så delar jag med mig av vad just jag sysslar med , så kan ni ju få lite egna idéer , därför öppnar jag nu också en ny kategori som just ska innehålla detta . Tips kanske det kan få heta ? :) det hamnar självklart också under inredning osv , om det nu berör det ämnet också .

Jag måste lära mig först & främst att SKRIVA NER mina idéer och snilleblixtar , och även om de inte går att sätta till verket så skadar det ju inte & ha skrivit ner det . Det är värre & låta en BRA idé rinna ut i sanden bara för att man inte lär sig av sina "misstag" . Sådetså ! Jag ska införskaffa mig en bra bok att skriva ner mina små idéer i , fast innan jag funnit den rätta lilla boken för den saken får det bli ett helt vanligt block minsann , inga snilleblixtar är värda att tappa på vägen ! ;) Jag sprudlar av kreativitet just nu känns det som , och jag har ingen energi till att genomföra något idag & dessutom är klockan mitt i natten & jag BORDE inte sätta igång något nu . Nej nej , vi sparar det tills imorgon & hoppas på att det ska finnas lika mycket entusiasm imorgon som det faktiskt gör nu ! :) Jag ska självklart springa och hämta mig ett block & skriva ner det jag funderar på just nu , och spara det tills en gång när det INTE är mitt i natten & det FINNS energi ..

Imorgon kommer förhoppningsvis lite småprojekt som jag nu sovit på tills imorgon ..
Detta blev visst ett ganska långt & virrigt inlägg , jag hoppas ni förstår hur jag menar & jag vill väl bara säga att jag inte är så knäpp som det uppenbarligen verkar nu när ni läser detta . :) haha ! eller jo , det är jag nog förresten! :)

Nu avslutar vi här med förhoppningar om att den nya kategorien i min blogg invigs ...
hejsvejs mina kära läsare !

5 st tycker till:

Sandra sa...

Ok, mer hår tror jag alla känner att det ser ut som man får på magen, tror även man får det också haha. Men randen brukar man få om det är en tjej sägen dom. Min finns där men jag tror bara det är jag som ser den haha! Jag tycker man känner sig så stressad med all inredning och renovering nu innan bebis ska komma, eller jag gör iaf det! Måste börja slappna av :) Kram

Liw sa...

Jo jag älskar allt vad auktioner och loppis heter, så kul att gå runt och fynda :) Har inte tagit mig iväg i sommar dock, är lite besviken för det :(

Tror det är väldigt svårt för papporna att sätta sig in i mammans roll under graviditeten. Just det att vi blir ( oftast) så hormonella gör ju att vi blir ganska orationella, män brukar ju ha svårt för sånt... Är glad att jag faktiskt postade mitt inlägg, känns bättre nu när fler verkar känna lite samma saker när de är gravida. Tack ännu en gång!

Hoppas du får en produktiv dag med dina fixar idéer :)

kram

tvattlapp sa...

tack så mycket för att just du röstade på min blogg så att den vann veckans blogg tävlingen. Nu så har jag länkat dig och de andra som röstade på min blogg i ett inlägg från bloggen.

Hoppas du får en bra måndag.

Liw sa...

Tror det är viktigt att våga erkänna att man inte mår hundra hela tiden, speciellt som gravid. Det är så mycket tankar och känslor som rörs upp och som är helt nya som blandar sig i leken.. Jag följer en blogg på http://bekk.blogg.se , om du inte redan läst den så gör det. Hon kämpar med sin kroppsuppfattning och är precis som vi gravid. Läsvärd och får en att känna igen sig :)

Hur gör du dina menyer för bloggar du läser o dylikt?
Börjar bli lite för många länkar nu :)

Många kramar!

Emma Johansson sa...

Ja, det kommer bli så kul :) Det är både genom kontakter och internet, tex. blocket :)