måndag 23 november 2009

Klappat & klart

imorgon åker vi till Papi , det ska bli lika mysigt som förra gången , vi får dock hoppas att vi slipper strömavbrottet & "stormen" haha . Mina småsyskon kommer dit på torsdagen dessutom , det ska bli såååå underbart att få mysa med de små liven .

Vi ska ner på BVC imorgon vid halv nio , så det blir att stiga upp tidigt . Inte helt roligt , men det ska bli skoj & se vad han väger den lille .

Håller på att tvätta här hemma , så det blir färdigt tills imorgon , det får bli att tvätta en maskin att ta med ner till papi & torka färdigt den där eftersom det inte hinner torka , hemma hos honom torkar det nog på någon timme i den värmen ! underbart !

Grannfejden nu , & så lite plock med tvätten . Tidigt i säng så vi orkar stiga upp imorgon . Vidars mage är bättre ikväll tycker jag *pepparpeppar* , vet inte om det beror på dropparna , har ju bara hunnit ta de två ggr . Men man vet ju aldrig , hoppas det förblir såhär lugnt .

Hej för ett tag , datorn följer förståss med imorgon & jag hinner nog slänga in ett inlägg imorgon också . Det blir ju middag är hemma innan vi åker .

Hejsvejs

0 st tycker till: